Over mij

Quinten Desmyter
Quinten Desmyter

Quinten.

Een over mij pagina kan natuurlijk niet ontbreken op een website. Wat is er nu interessanter dan wat meer te weten te komen over de persoon die achter de schermen zit? Laat ik in enkele zinnen wat meer over mezelf vertellen.

Wie ben ik?

Om te starten is mijn naam Quinten een 28 jarige praktijklector aan de ThomasMore hogeschool in Geel waar ik met een passie mijn vakgebied behandel systeem & netwerkbeheer en IOT. hoewel stiekem mijn voorkeur uitgaat naar CyberSecurity en Internet of things.

Vrije tijd…

In mijn privé leven ben ik een Sportschutter en startend verzamelaar van vuurwapens mijn collectie groeit gestaag uit. Als er iets is waar ik uren kan over vertellen behalve dan over onderwijs en IT dan zijn het wel Vuurwapens debatten rond wapenveiligheid onderhoud en de hobby in het algemeen. Ik moedig dan ook iedereen aan om zeker eens mee te komen met mij 🙂 want vaak is er toch nog wel eens een stigma rond vuurwapens.

Next!

Goed nu weten jullie alvast wat meer over wie ik ben. In de toekomst ben ik natuurlijk van plan om deze pagina verder uit te bouwen maar voorlopig zal je het hiermee moeten doen. Alvast veel leesplezier op de rest van mijn website!